Hoe krijg ik mijn verloren sleutels terug ?

Hoe krijg ik mijn verloren sleutels terug ?

Met bijna 60 jaar ervaring in de sleutelbusiness, kunnen we gemakkelijk een blog openen met verhalen van onze klanten over verloren sleutels.  “Ik verloor mijn sleutels in het openbaar vervoer …“ en “Ik verloor mijn sleutels door ze in een rioolputje te laten vallen …“ zouden succesverhalen zijn.


Dit artikel bevat enkele tips om je verloren sleutels terug te vinden.  De beste aanpak is echter om deze situatie te vermijden en je sleutels te kopiëren en aan een buurman of een vertrouwenspersoon te vragen om ze voor je te bewaren.  Wij herinneren je er graag aan dat je nooit je naam of adres mag vermelden op je sleutelhanger.  Stel je voor wat er gebeurt als dieven je verloren sleutels vinden.

Sleutels terugkrijgen die je verloren hebt in het openbaar vervoer

Tussen augustus en oktober 2014, kwamen 2.978 sleutelhangers terecht in het bureau van verloren voorwerpen in Parijs.  Dit betekent dat dagelijks 32 sleutelhangers gevonden worden en slechts 5% van de verloren sleutels in 2014 terugkwamen bij hun rechtmatige eigenaar.  Nog een kleine anecdote : 121 bankbriefjes landden in dit kantoor tijdens dezelfde periode en slechts één eigenaar kreeg zijn geld terug.  Waar gebeurd !

Je sleutels verloren tijdens het transport ?  De beste optie is contact op te nemen met de vervoersmaatschappij om hen op de hoogte te brengen dat je je sleutels verloren hebt.  Je kan ook aan de dichtstbijzijnde balie vragen of chauffeurs soms iets teruggebracht hebben.  Een andere optie is in het plaatselijke politiekantoor te informeren of een goeie ziel soms iets binnengebracht heeft.  Na een week worden verloren voorwerpen, waaronder misschien jouw sleutels, teruggestuurd naar het bureau van verloren voorwerpen.

Sleutels terugkrijgen die je hebt laten vallen in een rioolputje

In de meeste van onze steden kan men je helpen als je je sleutels in een rioolputje laat vallen !  De dienstverlening is in de meeste gevallen gratis.  Het is uiteraard een goed idee om een fooi te geven aan de eerlijke vinder !

Media : http://giphy.com/gifs/car-keys-forgot-bi94IQJ2eSnio


Je sleutels kopiëren

Onderaan vind je de dichtstbijzijnde Mister Minit shops voor het dupliceren van je sleutels, vóór of na het verlies.  Onze medewerkers zullen je helpen al je sleutels te kopiëren, met inbegrip van autosleutels met transponder, veiligheids- en kaartsleutels.  Tot binnenkort in een Mister Minit winkel !