​5 ideeën voor gegraveerde geschenken waaraan je nog niet gedacht had !

​5 ideeën voor gegraveerde geschenken waaraan je nog niet gedacht had !

Iedereen kent de typische gegraveerde artikelen zoals gegraveerde ringen, pennen, Zippo’s, sleutels …  Uiteraard graveren we ze voor je omdat ze daardoor specialer en persoonlijker worden.  Als je echter op zoek bent naar iets anders, zijn hier 5 ideeën voor graveerbare geschenken.1. Gegraveerde fotolijst

Een klassiek persoonlijk geschenk is een fotolijst met een mooie foto.  Maar heb je er ooit aan gedacht de fotolijst zelf te laten graveren om hem nog persoonlijker te maken ?  Kies een paar fotolijsten met een glad oppervlak (bij voorbeeld bij : Amazon.de) of misschien heb je er al eentje bij je thuis.

Breng hem vervolgens naar je dichtstbijzijnde Mister Minit shop <link underlined text to shop finder> om een leuke boodschap te laten graveren.  Wat dacht je van : “We houden van je, mama !”  Geef hem aan je moeder samen met je broer(s) en zuster(s) en kijk hoe ze reageert.  Een ander idee is om jullie huwelijksdatum en jullie namen op de fotolijst met jullie huwelijksfoto te graveren.  Een leuk voordeel is dat je je huwelijksverjaardag niet meer zult vergeten ! ;-)

2. Gegraveerde stenen of nog beter gegraveerde Massage Hete Stenen

Je kent waarschijnlijk wel de Indiaanse geneesmethode met hete stenen.  Een massage met hete stenen kan spanning verlichten.  Haal een paar stenen, warm ze op in kokend water, giet het water er af en wikkel de hete stenen in een handdoek.  Gebruik ze niet onmiddellijk, maar laat ze eerst wat afkoelen !  Wanneer de temperatuur van de stenen comfortabel is, leg je ze op de schouders, rug of nek.  Het warme marmer of basalt geeft een goed gevoel.  Vooral vrouwen zullen hierover in de wolken zijn.  Je kan deze massage ook combineren met olie.

Om echter een buitengewoon leuk cadeautje te hebben moet je ze laten graveren. Stenen graveren is niet zo eenvoudig daar elke steen zijn eigen vorm en afmeting heeft, maar onze specialisten bij je dichtstbijzijnde Mister Minit shop  <link underlined text to shop finder>  kunnen ze voor je graveren.

3. Gegraveerde hangsloten als echt liefdesslot

Liefdeshangslotjes zijn al lang gekend.  De Hohenzollernbrücke in Keulen wordt met de dag zwaarder door het gewicht aan hangsloten.  Weet je niet wat het is ?  Een kleine leiddraad :

1.       Koop een hangslot.

2.       Laat het graveren met de naam van je vriend/vriendin,jouw naam en de datum.

3.       Je geeft het hangslot aan je partner en hangt het aan een brug in je stad.

4.       Vervolgens gooi je de sleutels in de rivier.

Het liefdeshangslot symboliseert jullie eeuwige liefde.

Denk nu enkele jaren vooruit.  Jij en je partner zijn misschien ouders en jullie liefde is uitgegroeid tot een gezin.  Zou het niet geweldig zijn je liefdeshangslot op te waarderen ?  Haal een kleine hangslotje (er zijn er in licht roze en licht blauw voor jongens en meisjes),laat het graveren en maak het vast aan jullie eerste liefdeshangslot.

4. Gegraveerd bestek, zoals bijvoorbeeld voor de barbecue

Een barcecue bestekset is een heel leuk en nuttig geschenk voor elke man of vrouw die houdt van de perfecte steak op de barbecue.  Door elk stuk van de set te graveren maak je het persoonlijk en bijzonder.  Algemeen gesproken is een metalen set met een glad oppervlak het eenvoudigst te graveren.  Omdat we de juiste machine hebben kunnen we ook plastic en houten voorwerpen graveren.  Breng ons je set, laat het graveren in je dichtstbijzijnde Mister Minit shop  <link underlined text to shop finder> en je hebt het perfecte gegraveerde cadeau voor een hobby chef.

5. Gegraveerde fles en gegraveerde glazen, zoals bijvoorbeeld een whiskey- of likeurfles en glazen

Na een heerlijk etentje met je vrienden bied je hen misschien graag een goed glas whiskey aan.  Maak van dit moment iets bijzonders met je eigen gegraveerde whiskeyfles.  Je kan ook een kleinere karaf gebruiken als je zelf iets prepareert (bijvoorbeeld eierdrank).  In elk geval raden we je aan je persoonlijk gegraveerde fles te combineren met gegraveerde bijhorende glazen. Een complete set ziet er fantastisch uit in je barkast.